Corona

Beste klanten en toekomstige klanten

Update 14-12-2020

Onze praktijk blijft gewoon open tijdens de huidige lockdown die vanavond ingaat. Fysiotherapeuten, oefentherapeuten, ergotherapeuten vallen onder de zorg. Wij werken al maanden volgens de richtlijnen van het RIVM, en zullen dit uiteraard voorzetten de komende tijd.

Beste klanten en toekomstige klanten

Vanaf nu kunnen we weer voorzichtig opschalen met het behandelen van bestaande en nieuwe patiënten in de praktijk, wel nog onder omstandigheden die anders zijn dan u gewend bent. De  eerste afspraak heeft u in eerste instantie altijd op afstand, met de therapeut die u gaat behandelen, via de telefoon of een videoverbinding. Naar aanleiding van dat gesprek bespreekt de therapeut  de vervolgstappen met u. Als het voor uw zorg noodzakelijk is en het ook veilig en verantwoord kan, plannen we  een behandeling in de praktijk  Als u, of iemand in uw gezin, symptomen heeft van corona dan zullen we bijvoorbeeld beeldbellen of stellen we de behandeling even uit. Ditzelfde geldt bij griep, verkoudheidsklachten e.d.                                                                                                    

Momenteel is medisch fitness bij ons nog steeds niet mogelijk.

Belangrijk is dan dat we ons samen houden aan de hygiëneregels:

  • Geen handen schudden
  • Neem uw eigen badhanddoek mee
  • Was uw handen voor en na de afspraak
  • 1 persoon per fysiotherapeut
  • Hoest en nies in uw elleboog
  • Houd 1,5 meter afstand van andere patiënten
  • Bij griep of andere luchtwegklachten komt u niet

Als het nodig is, maakt de fysiotherapeut gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. Mogelijk vragen we jou ook om een mondkapje te dragen. In de praktijk houdt iedereen zo veel mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar.

Samen doen we er alles aan om verspreiding van het coronavirus te voorkomen: uw therapeut vertelt u welke  therapeutische zorg mogelijk is. We vertrouwen erop dat u begrip heeft voor de maatregelen.

Vriendelijke groet

Team Praktijk Waterland