Powerslim

Afvallen met PowerSlim

 

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te bereiken

 

Zelfvertrouwen en energie hebben omdat het je lúkt!    
Het PowerSlim-Programma, gecombineerd met intensieve begeleiding betekent succesvol afvallen. Uit onderzoek én praktijkervaring blijkt dat goede begeleiding hierbij essentieel is. Dit programma kun je bij ons volgen onder begeleiding van een diëtist, die ook nog eens alles weet van jouw stofwisseling, wat wil je nu nog meer?

Slim afvallen

Met het Power Slim programma ga je niet minder eten, maar anders eten. Er zijn ca. 6 eetmomenten per dag, aangevuld met groente, vlees en vis. Je kunt ‘s avonds dus gewoon met het gezin mee-eten, terwijl je de rest van de dag gebruik maakt van smakelijke PowerSlim-producten.

 

Hoe werkt het?

De Power Slim producten hebben een speciale samenstelling. Ze bevatten weinig koolhydraten, maar wel veel hoogwaardig eiwitten. Het eten van de juiste voedingsstoffen zorgt ervoor dat je vet verliest en geen spiermassa. Je stofwisseling wordt bevorderd en je figuur verbeterd. Zo’n 6 keer per dag maak je gebruik van een Power Slim product, aangevuld met groente, vlees en vis.

Fasen

Tijdens het afslanken wordt er gewerkt met 3 fasen. In de eerste strikte fase ga je actief aan de slag met verliezen van gewicht en gaat hiermee door tot het streefgewicht voor 80% is bereikt. In fase 2 leer je stap voor stap gezond en gevarieerd te eten. In fase 3, de stabilisatiefase, leer je hoe je je gewicht stabiel kunt houden.

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke aandacht en begeleiding staan centraal tijdens het afslanken. Maar ook daarna, als je aan de stabilisatieperiode begint. Juist deze periode is belangrijk, want deze periode bepaalt of je op gewicht blijft of niet. Je komt daarom ook regelmatig (meestal wekelijks) op de praktijk om te meten en te wegen, om gemotiveerd te worden en om eventuele knelpunten samen op te lossen. 

Vrijblijvende eerste afspraak

Wil je weten of dit programma ook bij jou past? Maak dan gerust een vrijblijvende afspraak!

Wat zijn de kosten?

   
 Kennismakingsgesprek  gratis en vrijblijvend
 Startconsult  gratis*
 Vervolgconsult  gratis**
 PowerSlim-producten  vanaf 2,50 euro per maaltijd

*   Bij afname van 1 Power Slim-startpakket of losse Power Slim-producten voor 1 week

**  Bij aanschaf vanaf 3 powerslim producten gratis begeleiding.

Meer informatie over het PowerSlim-programma is te vinden op www.powerslim.nl.

Klik hier voor informatie over uw privacy