PS. Food & lifestyle

PS. food & lifestyle op weg naar een nieuwe levensstijl

Je goed voelen, volop energie hebben en blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet.

Dit programma gaat verder dan een cijfer op de weegschaal. Het is gericht op een gezonde en gelukkige levensstijl. De coach begeleidt daarbij  en geeft het duwtje in de rug waar nodig.

Met het PS. food & lifestyle programma wordt ervoor gezorgd dat er grip komt  op een gezonde levensstijl. Tijdens het volgen van dit programma maak je gebruik van de producten van PS. food & lifestyle en is er  wekelijkse persoonlijke begeleiding van de gecertificeerde coach. Behalve gewenst gewicht verliezen, wordt er ook blijvende verandering in de levensstijl bereikt. Elke week wordt uitgebreid de vooruitgang besproken en worden de fases van het programma simpel en doeltreffend doorlopen.

Waaruit bestaat het programma

Het  dag- en weekmenu wordt aangepast op de wensen en behoeften van de cliënt. Gemiddeld zijn er 6 eetmomenten per dag. Hiervan zijn 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes. In de eerste fase maak je bij de meeste eetmomenten gebruik van de producten van PS. food & lifestyle. Ontbijt,  lunch en diner worden onder andere aangevuld met groenten, vlees/vis/vegetarisch. De producten van PS. food & lifestyle kunnen vergeleken worden met gangbare voedingsmiddelen, zoals muesli, crackers, rijst, pasta en diverse snacks. Er wordt niet minder gegeten, maar ánders. Hierdoor is het makkelijk vol te houden. Afslanken hoeft dus geen straf te zijn. De eiwitrijke en koolhydraatarme eetmomenten zorgen voor verlies van vetmassa en behoud van spiermassa. De stofwisseling blijft hierdoor hoog en daarmee voorkom je het jojo-effect.

Tijdens de wekelijkse consulten worden de resultaten te besproken, en wordt er informatie gegeven over wat een gezonde levensstijl precies inhoudt. Na het bereiken van het gewenste gewicht is er nog steeds persoonlijke begeleiding mogelijk , zodat het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behouden blijft.

De voordelen van PS. food & lifestyle :

  • Een persoonlijk stappenplan
  • Gepersonaliseerde weekmenu’s
  • Begeleiding van de als gecertificeerd PS. food & lifestyle coach
  • Eiwitrijke, koolhydraatarme producten
  • Behoud van je spiermassa
  • Geen jojo effect
  • Echte gedragsverandering voor een blijvende gezonde levensstijl

Wilt u meer weten hoe een traject met PS. food & lifestyle er voor u persoonlijk uit zal zien? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Verder:

Een eerste afspraak neemt ongeveer 20-30 minuten in beslag, maar indien u meteen start met het programma verlengen we de tijd tot ongeveer een uur, deze afspraak is vrijblijvend en zonder kosten.

Consulten zijn inclusief de producten van PS. Food & lifestyle,  bij een afname van een starterspakket of minimaal 3 producten per week. Een product of eetmoment kost momenteel  ca. € 2,70. In de eerste fase heeft u gemiddeld vijf à zes producten per dag nodig