Vacature Fysiotherapeut

Jij bent Fysiotherapeut en je wil werken in een praktijk waar genoeg uitdagingen is om jezelf te ontplooien. Ben jij ook nog  eens een enthousiast gemotiveerd persoon, dan zijn wij op zoek naar jou! Je komt in een team te werken dat openstaat om met elkaar samen te werken, in een fijne sfeer.

Uiteraard ben je goed in je vak, of ben je pas gestart en word je steeds beter. Als je vernieuwende ideeën voor de praktijk of voor je vak hebt dan staan wij daar voor open, je krijgt dan alle ruimte om die, met de nodige ondersteuning van het management, op te zetten en uit te voeren.

Informatie over de functie:

Je gaat werken in beide locaties van Praktijk Waterland, te weten Spijkenisse en Heenvliet

De vacature is full time.

We werken met het programma Intramed.

Kenmerkend voor Praktijk Waterland is het ruime zorgaanbod.

Wij streven naar een grote diversiteit en disciplines binnen onze locaties. Er zijn diverse groepen gericht op chronische (pijn) klachten. Volgend jaar starten we met een rugprogramma waar Fysiotherapie een belangrijke rol in heeft. Kortom we zijn en blijven volop in ontwikkeling!

Wij bieden op beide locaties een integraal aanbod aan paramedische zorg onder één dak. Dit maakt het mogelijk om zorg op maat te kunnen leveren.

Voor meer informatie zie de websites:

www.praktijk-waterland.nl   

www.praktijk-waterlandheenvliet.nl

Als bovenstaande jou aanspreekt, en je wilt informatie, neem contact op met Mea van der Reest, praktijkmanager.

Wil je meteen solliciteren stuur dan je motivatie en CV naar m.vander.reest.pw@gmail.com t.a.v. Mea van der Reest.