Vacature Manueel Therapeut

Vacature Manueel Therapeut medio januari 2022.

Ben jij Manueel Therapeut en wil je werken in een multidisciplinaire praktijk waar jij de enige bent met deze specialisatie. Ben jij ook nog  eens een enthousiast gemotiveerd persoon, dan is er een grote kans dat jij helemaal past binnen onze praktijk. Uiteraard ben je goed in je vak, of ben je pas gestart en word je steeds beter. Als je vernieuwende ideeën voor de praktijk of voor je vak hebt dan staan wij daar zeker voor open, je krijgt alle ruimte om die, met de nodige ondersteuning van het management, op te zetten en uit te voeren. Wij zijn op zoek naar jou!

Informatie over de functie:

Je bent Manueel Therapeut, eventueel aangevuld met algemene fysiotherapie.

Je gaat werken in beide locaties van Praktijk Waterland.

De vacature is full time, parttime is ook bespreekbaar. Er zijn goede kansen in onze regio (Voorne Putten) om Manuele Therapie een nog prominentere plek te geven dan het nu al heeft.

We werken met het programma Intramed.

Kenmerkend voor Praktijk Waterland is het ruime zorgaanbod.

Wij streven naar een grote diversiteit en disciplines binnen onze locaties. Er zijn diverse groepen gericht op chronische (pijn) klachten. Volgend jaar starten we met een rugprogramma waar Manuele Therapie een belangrijke rol in zal krijgen. Kortom we zijn en blijven volop in ontwikkeling!

Wij bieden op beide locaties een integraal aanbod aan paramedische zorg onder één dak. Dit maakt het mogelijk om zorg op maat te kunnen leveren.

Voor meer informatie zie de websites:

www.praktijk-waterland.nl   

www.praktijk-waterlandheenvliet.nl

Als bovenstaande jou aanspreekt, en je wilt informatie, neem contact op met Mea van der Reest, praktijkmanager. Wil je meteen solliciteren stuur dan je motivatie en CV naar m.vander.reest.pw@gmail.com t.a.v. Mea van der Reest.